De lessen

Bij K’dans geven we lessen voor iedere leeftijdsgroep, jongens en meisjes van 4 tot 60 jaar. Hierbij staat altijd plezier en kwaliteit voorop. Kijk hieronder of er een les voor jou bij zit…

Voor vrienden en familie hebben we gemiddeld 1 keer per maand kijklessen, kijk in de agenda wanneer ze weer zijn!

Kleuters

Deze les is voor kinderen uit de kleuterklas. Een speelse en fantasierijke les waarbij de kinderen kennis maken met dans. Er wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, fantasie en techniek, maar plezier staat in deze les voorop. De les is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind.

Deze les duurt 45 minuten en wordt in Leiden en Zoeterwoude gegeven.

Basisschool

BasisschoolVoor de kinderen uit groep 3 t/m 8  zijn er veel lessen. In deze lessen wordt gewerkt aan muzikaliteit, flexibiliteit, kracht en jazztechniek en dat doen we op bekende liedjes. Maar ook geven we aandacht aan de fantasie en eigen bewegingen van de kinderen met dansexpressie.

Natuurlijk leren we aan het eind van de les een leuke, swingende en stoere dans aan en sluiten we vaak af met een dansspelletje. Deze lessen worden in Leiden en Zoeterwoude gegeven.

Breakdance

BreakdanceIn de breakdance-les leer je op een professionele manier naast  staande dans ook veel verschillende freezes, footwork en powermoves op de grond. Daarbij worden de fysieke en mentale kant gecombineerd met kennis uit de acrobatiek- en turnwereld.

De breakdance-lessen worden gegeven in Leiden.

Les vanaf 12 jaar

Vanaf 12 jaarDeze lessen worden gegeven in Zoeterwoude. De les bestaat uit een warming-up, kracht en lenigheidsoefeningen, technische jazzdans-oefeningen en je oefent sprongen, draaien en passen door de ruimte heen. Je sluit de les natuurlijk af met een dans. Deze dansen laten we meestal op de eindshow aan publiek zien.

Selecties

SelectieBij K’dans zijn er op dit moment 4 selectiegroepen.

Met deze groepen doen we mee aan wedstrijden en de voorrondes van het NK Jazzdans.

Afgelopen jaren heeft K’dans al vele prijzen gewonnen, waaronder een aantal Nederlands Kampioenschappen!

Volwassenen

VolwassenenBij K’dans hebben we in Zoeterwoude 3 lessen voor de leeftijd vanaf 18 jaar tot…. In deze gezellige lessen ben je veel aan het bewegen en dansen. Ook doen we spierversterkende oefeningen en oefeningen om het lichaam soepel te houden. Natuurlijk is er ook aandacht voor dans-technieken en sluiten we de les of met een dans. Je kan kiezen voor een les met of zonder optredens. Dus is er keus genoeg!